Afbeelding
Aart Hoeven Lifefilosoof

Gratis unieke citaat kaart om mensen een (mentaal) steuntje in de rug te geven.

1 december 2022 om 10:00 Overig Deel je nieuws

Veel mensen hebben het (mentaal) moeilijk. De toekomst is onzeker, de prijzen stijgen en uit onderzoek is gebleken dat veel mensen maar net de “eindjes” aan elkaar kunnen knopen. Ook op mentaal gebied worden de problemen steeds groter. Veel mensen lopen rond met mentale klachten en regelmatig kunnen we in de media lezen dat ook bij jong volwassenen de mentale gesteldheid slecht is. Laten we elkaar daarom in deze hectische en chaotische wereld helpen en een steuntje in de rug geven. We zullen het namelijk toch met zijn allen moeten gaan doen en oplossen. 

Wil jij iemand een (mentaal) steuntje in de rug geven? Stuur dan een gratis (digitale) citaat kaart met een pakkende en originele quote. Deze kun jij gratis downloaden via onze website en (digitaal) versturen of delen via jouw social media pagina. Natuurlijk mag je dit bericht ook delen als jij de wereld ook een stukje verder wilt helpen!

Bestand ook te downloaden via: www.wijleggenuit.nl/kaartje

Quote: 

“Het is moeilijk in je eentje de wereld te redden, maar je kunt wel proberen het een zetje in de goede richting te geven!”

Lifefilosoof Aart Hoeven  

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie