Afbeelding
Foto door form PxHere

5 sportieve uitjes in eigen land!

30 april 2021 om 14:44 Partnercontent

Welke tijd van het jaar het ook is, soms heb je gewoon behoefte om iets sportiefs te doen. In Nederland zijn er genoeg sportieve uitjes voor jong en oud.  We zetten er een aantal voor je op een rijtje! 

Mountainbiken 

In ons mooie land is er genoeg bosrijk gebied waar mountainbikeroutes te vinden zijn. Er is er vast wel eentje bij jou in de buurt! De fietsen hoef je niet te kopen, maar kun je ook op verschillende plekken huren. Het vergt wel lef om op de fiets te stappen met alle heuvels en slingerende routes, maar voor de avonturiers onder ons is dat zeker het proberen waard! Let er wel op dat je de juiste richting van de route neemt wanneer het een single track route is, anders wordt het verdraaid lastig! 

Geocachen 

Beter gezegd: schatzoeken voor grote mensen. Over de hele wereld liggen schatten verstopt, zogenoemde ‘caches’. Deze kun je vinden met een GPS of met je telefoon. Dit kan een leuke draai geven aan je vaste wandelroute en zo zie je ook nog eens wat andere plaatsen! De kunst is om zoveel mogelijk caches te verzamelen, dus het is ook een soort spel! Zorg wel dat je je wandelschoenen paraat hebt! Bij Zwerfkei vind je een ruim aanbod aan wandelschoenen dames en heren! 

Indoor skiën of snowboarden 

Duurt het nog een tijdje voordat je op wintersport gaat en wil je graag even een voorproefje nemen? Dan is het misschien wel een idee om een dagje te gaan skiën of snowboarden! In Nederland zijn er verschillende locaties waar dit mogelijk is Je kunt meestal kiezen uit verschillende pakketten en de benodigdheden zijn daar te huur. Meer zin in een après-ski? Ook dat is aanwezig! 

Bubbel voetbal 

Deze sport is niet alleen goed voor je conditie, maar ook zeker voor je lachspieren! Bij bubbelvoetbal is het bovenlijf van iedere speler omhuld door een grote doorzichtige opblaas bubbel. Dit zorgt voor hilarische confrontaties waarbij de spelers botsen en omvallen. Zelfs als je niet zo goed bent in voetbal kun je dit tactisch spelen door je tegenstander een duw te geven!

Een survivaltocht

Bij een lijst met sportieve uitjes mag dit eigenlijk niet ontbreken. De survivaltochtis op meerdere plekken in Nederland beschikbaar en geeft tal van mogelijkheden om te klimmen en weer af te dalen. Deze survivaltochten gaan van simpel tot heel uitdagend, zoals bijvoorbeeld door het water! Zorg er in ieder geval voor dat je over de juiste kleding en schoenen beschikt, bij Zwerfkei ben je hiervoor aan het juiste adres. 

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie