Afbeelding
Foto door Q000024 form PxHere

De leukste werkgevers voor starters rond Putten

21 juni 2021 om 13:43 Partnercontent

In en rondom Putten zijn veel bedrijven gevestigd. Door het ruime en bovendien diverse aanbod is er voor ieder wat wils. Ben jij op zoek naar een stage en een geschikte werkgever in de omgeving van Putten? In dit artikel lees je over de vijf leukste werkgevers voor starters rond Putten en stages in Amersfoort.

1) VolkerWessels

De eerste werkgever in deze lijst van leukste werkgevers voor starters rond Putten is VolkerWessels. Het hoofdkantoor van VolkerWessels zit gevestigd in Amersfoort en telt 200 medewerkers. VolkerWessels is een bouwonderneming dat op internationale schaal actief is. Het bedrijf is naast Nederland namelijk actief in het Verenigd Koninkrijk, Noord-Amerika en Duitsland. Bovendien telt VolkerWessels ruim 130 werkmaatschappijen. De werkzaamheden van het bedrijf draaien om het realiseren van projecten die bijdragen aan een duurzame en gezondere samenleving.

2) HVEG Fashion Group

Ook de tweede werkgever in deze lijst bevindt  zich in Amersfoort. HVEG Fashion Group, de naam suggereert het al, is gericht op het ontwerpen, ontwikkelen, importeren, leveren en produceren van allerlei soorten kleding. HVEG Fashion Group telt 200 medewerkers en is gespecialiseerd in Private Label mode voor iedere leeftijdscategorie. Bovendien is het bedrijf, naast Private Label, ook betrokken bij allerlei merkactiviteiten. Het bedrijf beheert de gehele toeleveringsketen van meerdere merken in samenwerking met verschillende distributiekanalen.

3) CLEVR

Het bedrijf CLEVR, gevestigd in Amersfoort, staat in het teken van duurzaamheid en innovatie. CLEVR produceert ontwikkelt en levert duurzame software aan tal van bedrijven. In hun productieproces doet men er bij CLEVR alles aan om zo duurzaam mogelijk te ontwikkelen. Een ander kerndoel van het bedrijf is het assisteren van bedrijven door hun software gebruiksvriendelijker en efficiënter te maken. CLEVR heeft momenteel 200 werknemers in dienst.

4) UNICA

Het techniekbedrijf UNICA is gespecialiseerd in het oplossen van vraagstukken die te maken hebben met ICT, kantoorbezetting, energie, verduurzamen van gebouwen en meer. Wat dat betreft is UNICA en interne dienstverlener. Bedrijven kunnen met vraagstukken terecht bij UNICA. Er worden allereerst wensen en behoeften duidelijk gemaakt, vervolgens is het de taak aan de werknemers van UNICA om met een passende oplossing te komen. Werknemers van UNICA krijgen te maken met werkzaamheden die gericht zijn op communicatie, comfort en veiligheid en kostenreductie. Momenteel telt het bedrijf 2.500 medewerkers.

5) Phone House

De laatste werkgever in deze lijst is het in Amersfoort gevestigde Phone House. Woon je in Nederland, dan heb je de naam Phone House ongetwijfeld een keer voorbij zien komen. Het bedrijf kenmerkt zich door groei en bestaat momenteel uit ruim 2.600 winkels over de hele wereld. Bovendien telt het bedrijf 1,5 miljoen klanten wereldwijd. Niet gek dat het bedrijf op nummer 1 staat in sales, zowel op mobiel als in de consumentenmarkt. Het bedrijf telt momenteel 733 medewerkers.

Ben jij benieuwd naar stages in andere steden? Bezoek dan Magnet.me en ontdek het aanbod!

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie