Afbeelding
Photo by Lieve Ransijn on Unsplash

Alles wat je nodig hebt voor een sportief dagje op de Veluwe

16 juli 2021 om 08:40 Partnercontent

Op vakantie in eigen land? Dan mag een dagje Veluwe niet ontbreken. Wie er echt een avontuur van wil maken gaat voor een flinke wandeling, die je echt niet moet onderschatten.

Ben jij zo iemand die er halverwege de wandeling altijd achter komt dat je iets heel belangrijks bent vergeten? Dan is dit artikel voor jou. We zetten alle must haves voor je op een rijtje wanneer je de Veluwe gaat ontdekken.

Een stevige rugzak

Loop jij nog altijd rond met zo’n oud sportrugzakje aan touwtjes? Die gaan gegarandeerd in je huid snijden na een paar minuten wandelen, en erg praktisch is het ook niet als je er iets uit wilt halen. Investeer daarom in een goede rugzak. Er zijn talloze backpack aanbiedingen waarmee je een goed model op de kop tikt, voor lekker weinig.

Een slim sporthorloge

Oké, echt nodig is het niet – maar leuk is het wel. Met een sporthorloge weet je precies hoeveel stappen je hebt gezet, hoe het met je hartslag zit en hoeveel calorieën je hebt verbruikt. Leuk om te vergelijken met de rest van de familie, natuurlijk. Dat hoeft overigens geen duur horloge te zijn: er zijn talloze sporthorloge aanbiedingen waarbij je de beste modellen voor minder op de kop tikt.

Een opgeladen powerbank

Je telefoon heb je alleen nodig om hier en daar een prachtig fotootje te maken, maar we weten allemaal dat ze desondanks enorm snel leeg gaan. Wil jij niet zonder batterij komen te zitten en je Google Maps altijd kunnen gebruiken, neem dan een (opgeladen!) powerbank mee wanneer je gaat wandelen op de Veluwe.

Milieuvriendelijke zonnebrandcrème

Ja, daar zijn we lekker specifiek in. Grote kans dat jouw zonnebrand op meer plekken dan alleen je schouders terecht komt. Help de natuur een handje en ga voor een spray of crème zonder schadelijke chemicaliën. Daar doe je je lijf ook een plezier mee.

Een petje

Mocht je het geluk hebben dat de zon uitbreekt midden in je wandeling, dan kun je maar beter goed voorbereid zijn. Met een petje in je rugzak heb je altijd iets op zak om je ogen en hoofd tegen de zon te beschermen. Plus, het ziet er leuk uit.

Wat is jouw favoriete stukje Veluwe?

Of je hem nou al duizend keer ontdekt hebt, of het voor jou nog een onbekend stukje Nederland is, de Veluwe is er om ontdekt te worden! Wat zijn jouw must-haves als je op een wandeltocht gaat?

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie
advertentie