A 20 jaar e.o.
A 20 jaar e.o. Jazzdans Orion

Dansers Jazzdans Orion vieren feest in Harderwijk

5 februari 2023 om 19:04 Sport Deel je nieuws

Afgelopen zaterdag, 4 februari, stond een groot aantal dansers van Jazzdans Orion te popelen om hun dans te laten zien bij Dance Revolution in Harderwijk. Tien dansgroepen van Jazzdans Orion mochten tijdens dit evenement hun dans voor het eerst laten zien aan een jury.

De dansers hebben de afgelopen maanden hard gewerkt om de dansen er strak uit te laten zien. Al het harde werk heeft geleid tot prachtige resultaten. De D t/m 9 jaar ging naar huis met een mooie vierde plek. De B t/m 13 jaar en B 20 jaar e.o. gingen naar huis met een derde plek. De D 16 jaar e.o. en C t/m 13 mochten hun welverdiende tweede prijs ophalen. De dag kon niet meer stuk voor de D t/m 16 jaar, C t/m 16 jaar, C 20 jaar e.o., A t/m 16 jaar en A 20 jaar e.o.  Deze vijf groepen behaalden namelijk de eerste plek. De dansers van Jazzdans Orion mogen met trots terugkijken op deze dag!
De groepen hebben nu nog een aantal weken om te trainen voordat de voorrondes van het Nederlandse Kampioenschap op de agenda staan. Op zaterdag 15 april zullen zij een plek op het NK proberen te bemachtigen.

C t/m 16 jaar
C t/m 13 jaar
D t/m 9 jaar
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie
advertentie