Rick in de voor biljarten karakteristieke houding
Rick in de voor biljarten karakteristieke houding Foto Geert Hoogerduijn

Jongeren van 25 + gezocht

26 maart 2023 om 20:36 Sport Deel je nieuws

Wie de jeugd heeft……. Biljartvereniging 2 Brothers werkt aan de toekomst. Biljarten is een gave sport, ook voor jongeren ( 25 + ). Dat bewijzen wekelijks een paar jongere leden van BV 2Brothers. Rick, Maarten en Roland zijn de dertigers van de club. “Biljarten is een moeilijk maar heel mooi “spelletje”, zeggen ze bijna in koor”.  “Elke situatie is anders maar door training kom je verder. Dat is bij BV 2 Brothers goed geregeld met een eigen clubtrainer”, zegt Maarten.  Rick beaamt dat : “Om beter te worden moet je trainen, dat is uitdagend. Die mogelijkheid is er bij de biljartclub. “De club is voor leden altijd toegankelijk. Je kunt dus op elk moment van de dag biljarten. Als je tijd hebt kun je er terecht”,  weet Rick. Hij maakt daar ook graag gebruik van. En bij dat oefenen helpen de leden elkaar ook onderling. “Jong en oud speelt hier door en met elkaar. Iedereen is bereid je te helpen. De sfeer op de club omschrijven de mannen als volgt; “Het is een open, gezellige, huiselijke, warme club, ik voel me hier op mijn gemak” zegt Roland. En over of biljarten iets voor jongeren is (zoals zij) is Rick heel uitgesproken; “Vind je poolen leuk, dan vind je biljarten zeker leuk”

BV 2 Brothers wil graag meer jongeren de gelegenheid geven kennis te maken met biljarten. Dat kan op donderdagavond en/of vrijdagavond 6 en 7  april en ook nog op donderdagavond en vrijdagavond 20 en 21 april. 

Jongeren van 25 + ( mannen én vrouwen!!) zijn dan vanaf 19 uur van harte welkom in de speelzaal van de club aan de Roosendaalseweg 111a. De oude voetbalkantine van SDC is omgebouwd tot een prachtige biljartzaal met 5 carambole biljarts. Rick, Maarten en Roland zijn er dan vast ook om jullie wegwijs te maken. Meldt je aan om je kunsten te laten zien. Dat kan via de website van Actief Putten; https:/actiefputten.nl   of via dit telefoonnummer; 06-29605040.

Neem je vriend(en) mee en we maken er een leuke avond van. 

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie
advertentie