Damclub PDC Putten
Damclub PDC Putten PDC Putten

Damclub PDC Putten sluit seizoen af door winnaars in het zonnetje te zetten op slotavond in restaurant Klein-Azië

15 mei 2023 om 10:00 Sport

PUTTEN Damclub PDC Putten heeft zaterdag het seizoen afgesloten bij restaurant Klein-Azië aan de Dorpsstraat in Putten. Tijdens de slotavond werden de prijswinnaars van afgelopen seizoen in het zonnetje gezet en ook werd het nieuwe clubblad Het Honderdveld gepresenteerd.

Grote winnaar van de avond was Herman Arissen. Hij werd de nieuwe clubkampioen van PDC Putten door ongeslagen te blijven in de finaleronde. Daarnaast eiste hij ook de Cousijnsen-sneldambokaal op. Twee van de drie sneldamavonden waren een prooi voor Arissen.

HOGE OPKOMST

De leden van PDC Putten kunnen terugzien op een goed seizoen. De verschillende activiteiten, waaronder de interne competitie, clubcompetitie, sneldamavonden en het schooldammen vonden plaats. Opvallend was met name de hoge opkomst bij de interne competitie.

NK SNELDAMMEN

In de Gelderse bekercompetitie strandde het viertal van PDC Putten in de tweede ronde. Later dit jaar staat nog de Puttense sportmarathon op de planning met het dammen als één van de onderdelen en voor PDC’er Timmer het Nederlands Kampioenschap sneldammen.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie