Marchel Kamphuis keert deze zomer terug bij SDC Putten, in de rol van technisch manager.
Marchel Kamphuis keert deze zomer terug bij SDC Putten, in de rol van technisch manager. Elbert Grift

Marchel Kamphuis keert terug bij SDC Putten in rol van technisch manager

5 mei 2023 om 10:00 Voetbal

PUTTEN Marchel Kamphuis is met ingang van komend seizoen technisch manager van SDC Putten. Hij verlaat Rood-Wit’58, waar hij de afgelopen vier jaargangen assistent-trainer was.

Kamphuis (50) volgt in die hoedanigheid Peter Haarman op. Laatstgenoemde gaf in een eerder stadium al aan te stoppen als voorzitter van de technische commissie. Oud-verdediger Kamphuis ziet zichzelf meer als onderdeel van de TC dan als voorzitter en omdat hij de functie anders zal gaan invullen, is gekozen voor de benaming technisch manager. Kamphuis zal onder andere zelf spelers gaan bekijken.

De Puttenaar keert hiermee terug bij de club waar hij begon met voetbal en vanaf zijn 17e in het eerste elftal speelde. Na acht jaar ging hij naar Quick Amersfoort en speelde vervolgens bij Sparta Nijkerk, Spakenburg en VVOG, om nog drie jaar terug te keren in SDC Putten 1, waar hij op zijn 38ste afzwaaide. Daarna was Kamphuis zes jaar assistent-coach bij SDC Putten, twee jaar bij DVS’33 en nu voor het vierde jaar bij Rood-Wit’58.

In samenwerking met de technische commissie, businessclub, bestuur en staf hoopt Kamphuis - onder leiding van de nieuwe hoofdtrainer Kwadjo Boateng - volgens het beleidsplan minimaal top vierde divisie te realiseren.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie
advertentie