Ramon van de Koot krijgt van SDC Putten een kans in de A-selectie.
Ramon van de Koot krijgt van SDC Putten een kans in de A-selectie. SDC Putten

Voetbalclub SDC Putten legt jongen uit eigen kweekvijver vast en geeft hem plek in de A-selectie

17 mei 2023 om 11:30 Voetbal

PUTTEN SDC Putten heeft de selectie voor komend seizoen uitgebreid met Ramon van de Koot. De 20-jarige verdediger is afkomstig uit de eigen jeugdopleiding en krijgt volgend seizoen een kans in de A-selectie van de eersteklasser.

Onder toeziend oog van bestuurslid Businessclub Robert Jansen, een goede bekend van Ramon, werd door de verdediger afgelopen zaterdag zijn eerste contract ondertekend. Van de Koot is sinds 2008 actief op sportpark Putter Eng en doorliep alle jeugdelftallen. Momenteel speelt Van de Koot in de Onder 23 van SDC Putten.

Naast zelf voetballen is Van de Koot ook als jeugdtrainer actief bij SDC Putten. Hij traint het in de hoofdklasse uitkomende JO13-1-team van de vereniging.

DROOM

,,Ik ben erg blij dat ik volgend seizoen deel mag uitmaken van de A-selectie. Vanaf jongs af aan had ik de droom om in het eerste elftal te komen. Dat dit vanaf volgend seizoen gaat gebeuren, is iets heel moois! Ik kijk er erg naar uit om mij verder te ontwikkelen bij deze mooie club en ik kijk uit naar volgend seizoen”, stelt Van de Koot op de clubwebsite.

KWADJO BOATENG

Volgend seizoen staat SDC Putten onder leiding van Kwadjo Boateng. De oefenmeester komt over van BFC uit Bussum, waarmee hij afgelopen zaterdag kampioen werd in de tweede klasse B. Mogelijk treft Boateng met SDC Putten volgend seizoen dus zijn huidige broodheer.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie
advertentie