Overdracht Van de Bunt Isolatietechniek
Overdracht Van de Bunt Isolatietechniek Emma nauw

Steven Endema nieuwe directeur Van de Bunt Isolatietechniek B.V.

6 mei 2020 om 15:37 Nieuws Deel je nieuws

Van de Bunt Isolatietechniek B.V. te Putten, een van de grootste isolatiebedrijven van spouwmuur-, vloer- en dakisolatie in Nederland, heeft een nieuwe algemeen directeur. Sinds 1 mei wordt het bedrijf geleid door Steven Endema (52). Endema volgt Henk van de Bunt (61) op, die het bedrijf twaalf jaar geleden startte.

 

Steven Endema is ruim negen jaar betrokken bij het bedrijf als commercieel en operationeel adviseur. Met de managementwisseling gaat Van de Bunt Isolatietechniek een volgende fase in. In de twaalf jaar van zijn bestaan heeft het bedrijf een enorme groei meegemaakt: van eenmansbedrijf tot een organisatie met ruim veertig medewerkers. Met zijn ruime commerciële en organisatorische achtergrond is Endema de aangewezen persoon om Van de Bunt Isolatietechniek de komende periode van verdere groei te leiden.

 

Leider middensegment

Van de Bunt Isolatietechniek is leider van het marktmiddensegment in isolatietechniek. Het bedrijf richt zich op zowel de zakelijke als particuliere markt. Het werkgebied beslaat de brede strook midden-Nederland: van de lijn Amsterdam-Zwolle tot de grote rivieren, en van Noordzee tot Duitse grens. Van de Bunt Isolatietechniek dankt zijn sterke marktpositie aan uitstekende medewerkers, grote betrouwbaarheid, sterk innovatief vermogen en professioneel bedrijfsbeleid.

 

Innovatie

Henk van de Bunt, naamgever van het bedrijf, blijft actief bij Van de Bunt Isolatietechniek B.V. betrokken, met name op het gebied van technische ontwikkeling en innovatie van producten. Vooral in vloer- en dakisolatietechnieken worden de komende jaren belangrijke stappen verwacht, die alle aandacht van het bedrijf opeisen.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie
advertentie