Patrick van Dort van Tandprothetische praktijk Van Dort, Harderwijkerstraat 3, Putten | www.tppvandort.nl | 0341-231010
Patrick van Dort van Tandprothetische praktijk Van Dort, Harderwijkerstraat 3, Putten | www.tppvandort.nl | 0341-231010 Eigen foto
Advertorial

Dé specialist voor de gebitsprothese

16 september 2020 om 07:00 Zakelijk

PUTTEN De tandprotheticus vindt u in de tandprothetische praktijk. In deze praktijk kunt u terecht voor alles wat te maken heeft met de gebitsprothese. U kunt zónder doorverwijzing van de tandarts terecht bij deze specialist. Ook wordt er samengewerkt met alle zorgverzekeraars. Want wist u dat zelfs een reparatie aan uw (volledige)gebitsprothese voor negentig procent vergoed wordt vanuit de basisverzekering? Tandprothetische praktijk Van Dort vindt u aan de Harderwijkerstraat in Putten.

De tandprotheticus Patrick van Dort en zijn vrouw runnen met veel passie samen de praktijk. In de praktijk hebben zij een eigen laboratorium. Zowel de behandeling als het vervaardigen van de protheses vindt plaats aan de Harderwijkerstraat. Hierdoor is een kleine aanpassing zo gedaan. Maar wat Van Dort vooral belangrijk vindt, is dat bij elk gebit de persoon en het verhaal blijft.

In deze column behandelt Patrick veelvoorkomende problemen waar hij tijdens zijn werk in de praktijk tegen aanloopt.

KLACHTEN Hoe tevreden bent u over uw huidige gebitsprothese? Bent u blij met uw gebitsprothese of ervaart u misschien ongemakken, zoals etensresten onder uw prothese? Of is kauwen sowieso een probleem? Naast ongemakken en klachten zoals pijn en een vervelende pasvorm kunt u misschien ook het uiterlijk van uw prothese niet (meer) mooi vinden. Herkent u een van deze klachten? Gooi dan uw prothese niet in de la, maar kom naar de praktijk.

Veel mensen denken dat er niks meer te doen is aan deze klachten of dat dit een hoop geld gaat kosten. Echter is dit lang niet altijd het geval en er is een aanpak voor elke klacht. Iedere vijf jaar mag de volledige gebitsprothese vervangen worden vanuit de basisverzekering maar, als u heel ontevreden bent of wanneer u klachten heeft, dan kan er een second opinion gemaakt worden. De factuur van deze second opinion kan vervolgens ook ingediend worden bij uw zorgverzekeraar.

STRALENDE LACH Heeft u al jaren niet meer naar uw gebit(sprothese) omgekeken? Een slecht gebit is niet fijn. Naast dat het functioneel niet fijn is, doet het wat met je zelfvertrouwen. Want ik denk dat iedereen graag een mooie stralende lach wilt hebben. Vaak speelt er een oud trauma mee. Denk hierbij aan de schooltandarts of schaamte.

Een eerste afspraak is bij ons geheel vrijblijvend. Maar neemt u die stap om naar de praktijk te komen dan is het toch fantastisch om te kijken welk resultaat we kunnen behalen. Uw lach is onze zorg.

Bezoek onze website www.tppvandort.nl om alvast een kijkje te nemen in onze praktijk.

Dit artikel werd u aangeboden door:

Patrick van Dort van Tandprothetische praktijk Van Dort 

Harderwijkerstraat 3, Putten 

www.tppvandort.nl 

0341-231010

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie