Unieke foto van alle jubilarissen samen met de eigenaar van het bedrijf.
Unieke foto van alle jubilarissen samen met de eigenaar van het bedrijf. A. de Haan - van Essen

Feest bij Guliker: Jannet Rosendal - Lokhorst veertig jaar in dienst

3 juni 2022 om 11:59 Zakelijk

PUTTEN Jannet Rosendal - Lokhorst was op woensdag 1 juni 40 jaar in dienst bij Guliker’s Gas- en Oliehandel BV. Jannet is als 15-jarige begonnen op de administratie en dat beviel erg goed. Ze is een fijne collega, die altijd oog heeft voor haar medemens. Aangezien ze al op vroege leeftijd is begonnen, hoopt men bij Guliker dat ze het 50-jarig jubileum ook mag beleven.

Het bereiken van het 40-jarig jubileum is zeker niet onopgemerkt voorbijgegaan. Voor Jannet begon de dag feestelijk. Ze werd thuis opgehaald door Renger Guliker in een prachtige oldtimer om samen met de collega’s op het werk koffie te drinken. Op kantoor hingen de slingers, posters en een enorm spandoek al klaar. ’s Avonds was er een receptie voor de jubilaris waar familie, vrienden en collega’s haar konden feliciteren met het jubileum.

Op de feestlocatie bleek al gauw dat ze bij Guliker niet de enige was die deze mijlpaal heeft bereikt. Alle eerdere jubilarissen die 40 jaar of langer bij Guliker hebben gewerkt zijn voor deze gelegenheid samengekomen om dit bijzondere moment vast te leggen.

De jubilaris werd in stijl opgehaald.
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie