PREMIUM ARTIKEL
Lokale journalistiek uit Putten

'Ik zou Martin Luther King en Donald Trump wel eens willen ontmoeten'

Mensen Op de man/vrouw af
Foto: Andreaskerk
19 jun 2020, 10:00
Erik Posthouwer: ,,Deze coronatijd leert mij opnieuw dat niets zeker is. Alles kan zomaar wegvallen. Maar het is wel zeker dat God van elk mens houdt en op zoek is naar een relatie met hen. Dat blijft het allermooiste nieuws.
Erik Posthouwer: ,,Deze coronatijd leert mij opnieuw dat niets zeker is. Alles kan zomaar wegvallen. Maar het is wel zeker dat God van elk mens houdt en op zoek is naar een relatie met hen. Dat blijft het allermooiste nieuws."
PUTTEN

Erik Posthouwer is kerkelijk werker in de Andreaskerk in Putten en is in die functie inmiddels aardig bekend in Putten. Maar wie is hij nog meer? In de serie 'Op de man af' vraagt De Puttenaer bekende en minder bekende Puttenaren het hemd van het lijf. In deze eerste editie vertelt Posthouwer onder meer dat hij weleens met Donald Trump en Martin Luther King wil eten en dat hij soms onzeker is. Ook blijkt uit zijn antwoorden hoe belangrijk zijn werk voor hem is en legt hij uit wat hij van de coronacrisis heeft geleerd. 

Leeftijd: 39 jaar.

Woonplaats: Putten.

Burgerlijke staat: Getrouwd met Agnes. Samen hebben we vier kinderen.

Beroep: Kerkelijk werker in de Andreaskerk. 

Vrijwilligerswerk: Ik ben MR-lid van BmdB de Akker (school van onze kinderen) en heb wat vrijwilligerstaken bij KV De Meeuwen (omdat onze kinderen daar sporten).

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie