PREMIUM ARTIKEL
Lokale journalistiek uit Putten

Pakketdienst in Putten kan extra handjes goed gebruiken

Zakelijk
Foto: Marco Jansen
6 feb 2021, 10:00
Kapper Nero de Boer (rechts) met collega van Nero Barbershop helpt pakketjes sorteren in Putten in een vestiging van OTW  Service Ermelo.
Kapper Nero de Boer (rechts) met collega van Nero Barbershop helpt pakketjes sorteren in Putten in een vestiging van OTW Service Ermelo.
PUTTEN/ERMELO

Waar veel ondernemers zuchten onder de coronacrisis is pakketsorteerder OTW Service Ermelo drukker dan ooit. Met distributiecentra in Putten en Hoevelaken is het aantal pakketjes dat verzonden moet worden in een jaar tijd bijna verdubbeld. Er zijn extra handjes nodig en die komen uit onverwachte hoek. Kappers die door corona de schaar niet kunnen hanteren, staan nu langs de lopende band in hoog tempo pakketjes te sorteren.

Het is al een jaar booming business in het bedrijf van Lambertus en Ans van der Horst, dat zes dagen bezorgt in de regio van Elspeet tot Woudenberg. Op beide sorteercentra werkt 25 man en per vestiging rijden er 60 busjes rond. ,,Wij krijgen pakketten van een aantal grote pakketleveranciers, waaronder DHL, Royal Mail (Engeland) en BPost..

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie