Landgoed De Vanenburg is een van de vijf Puttense monumenten die haar deuren opent tijdens de landelijke Open Monumentendag op 11 september 2021.
Landgoed De Vanenburg is een van de vijf Puttense monumenten die haar deuren opent tijdens de landelijke Open Monumentendag op 11 september 2021. VVV Putten

Putten doet mee aan Open Monumentendag 2021

3 september 2021 om 14:28 Historie

PUTTEN Putten doet mee aan de landelijke Open Monumentendag op zaterdag 11 september 2021. Meerdere eigenaren/ bewoners stellen tussen 10.00 en 16.00 uur hun monument/museum open voor publiek en organiseren speciaal voor deze dag extra activiteiten voor de bezoekers. In samenwerking met CultuurPutten zullen er bij een aantal monumenten optredens en demonstraties worden gegeven. 

Onder andere zullen de Korenmolen ’t Hert, Landgoed Bijstein, Putter stoomgemaal, De Beukenberg en Landgoed De Vanenburg hun deuren openen.

De gemeente Putten heeft samen met de VVV, CultuurPutten en het Puttens Historisch Genootschap een informatieboekje met plattegrond samengesteld met informatie over de deelnemende monumenten. Inwoners kunnen dit boekje in de week voorafgaand aan de Open Monumentendag en op de dag zelf ophalen bij de VVV. 

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie