Afbeelding
© Tim van Donkersgoed

Auto slaat over de kop, ambulance naar verkeerde locatie

2 september 2021 om 21:32 Ongeval

PUTTEN Bij een eenzijdig ongeval donderdagavond op de Roosendaalseweg in Putten zijn drie jongeren gewond geraakt. In een flauwe bocht is de bestuurder vermoedelijk de controle over het voertuig kwijtgeraakt, een stuk door de greppel heen gereden en vervolgens over de kop geslagen.

Een fietsend gezin zag het ongeval in de verte gebeuren en heeft samen met buurtbewoners eerste hulp verleend. Twee personen konden snel de auto verlaten, de derde persoon had meer moeite om uit het voertuig te komen. Alle drie de jongeren liepen verschillende verwondingen op maar waren wel aanspreekbaar.

VERKEERDE LOCATIE De hulpdiensten werden bij de melding in eerste instantie naar Jansje Rozendaalstraat in de wijk Rimpeler gestuurd. Nadat de ambulance daar niets aantrof zijn ze doorgereden naar de Roosendaalseweg.

PUBLIEK Het nieuws van het ongeval verspreidde zich vermoedelijk snel via appgroepen waardoor veel jongeren uit de buurt een kijkje kwamen nemen. Terwijl twee slachtoffers op straat nog moesten wachten op een extra ambulance bekeken de toegesnelde jongeren de schade aan de auto in de greppel.

Afbeelding
Afbeelding
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie