Mulder constructie- en staalhandel zoekt versterking.
Mulder constructie- en staalhandel zoekt versterking. Pauw Media
BAANDICHTBIJ

Vacatures bij Mulder constructie- en staalhandel

9 februari 2022 om 16:05 Zakelijk

KOOTWIJKERBROEK Mulder constructie- en staalhandel is een jong modern bedrijf dat gespecialiseerd is op het gebied van staalconstructies, hallenbouw, utiliteitsbouw en de agrarische sector. Vanwege de toenemende vraag zoekt de staalspecialist verschillende medewerkers om het achtkoppige team te versterken.

Naast de productie van uiteenlopende staalconstructies is Mulder ook thuis in trappen en hekwerken, beschikt het staalbedrijf over een uitgebreid leveringsprogramma en verzorgt het in opdracht van bouwbedrijven, projectontwikkelaars en collega-ondernemers diverse staalconstructies.

UNIEKE PROJECTEN Directeur Jaco Mulder: ,,Wij zijn werkzaam in het hele land. Bij ons krijg je de kans om, samen met je collega’s, unieke projecten te realiseren, zoals onlangs nog een XL-woningproject in Almere.”

VACATURES Mulder constructie- en staalhandel zoekt een werkvoorbereider (24-38 uur). Als werkvoorbereider zorg je ervoor dat de binnengekomen order zorgvuldig wordt uitgewerkt. Daarnaast heb je veel contact met klanten, leveranciers en je collega’s. Je bewaakt en controleert de documenten betreffende de NEN-EN 1090-2 certificering. Je geeft leiding en aansturing aan de werkplaatschef en beheert de planning.

MACHINE INSTELLEN Als Operator (38 uur) werk je met een CNC- gestuurde pons/knipmachine. Je taak bestaat uit het inlezen van de CNC-programma’s in de machine. Je bent verantwoordelijk voor het instellen van de machine, het laden en ontladen van de afgewerkte materialen.

Daarnaast staan de deuren open voor Samenstellers en/of Lassers (38 uur). Als samensteller en/of lasser ben jij elke dag samen met je collega’s bezig met het samenbrengen van verschillende materialen en onderdelen. Spreekt jou dit aan of wil jij dit vak leren? Dan is deze functie geschikt voor jou.

WEEK GEZELLIG AFSLUITEN Jaco: ,,Ons motto is doorpakken en hard werken, maar er is ook genoeg tijd voor ontspanning. Vrijdagmiddag sluiten we de werkweek daarom altijd gezellig met elkaar af.”

CERTIFICERINGEN Mulder beschikt over de benodigde certificeringen: Kiwa certificaat, NEN-EN 1090-2 (alle lassers zijn gecertificeerd). ,,Een gedegen opleiding vinden wij als Erkend Leerbedrijf belangrijk. Daarom nodigen wij schoolverlaters ook nadrukkelijk uit om te reageren.”

Heb jij affiniteit met metaal en/of ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging? Kijk dan op de website voor een uitgebreidere omschrijving van de drie vacatures. I: www.constructie-staalhandel.nl (Zie vacatures)
Vragen? Stuur dan een e-mail naar: info@constructie-staalhandel.nl of pak de telefoon (ook WhatsApp): 06-25252296.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie