Martijn en Nicole Kemper met dochter Lily openen zaterdag 5 maart Slagerij Kemper.
Martijn en Nicole Kemper met dochter Lily openen zaterdag 5 maart Slagerij Kemper. Foto: Marco Jansen

Slagerij Kemper nieuw in Putten

3 maart 2022 om 10:24 Overig

PUTTEN Vanaf 5 maart gaat Slagerij Veenendaal aan de Garderenseweg verder als Slagerij Kemper. Martijn en Nicole Kemper nemen het bijltje over van Gert-Jan Veenendaal.

De nieuwe eigenaren willen vooral hoge kwaliteit leveren met veel eigengemaakte producten. Ambachtelijk en duurzaam, met oog voor dierenwelzijn. ,,Dat vinden we belangrijk en dat is naar ons idee de toekomst’’, vertelt Martijn (33), die al zes jaar in de slagerij werkt en dus een vertrouwd gezicht is voor de vaste klanten. Eerst in dienst bij Jan Geerse die de slagerij jarenlang runde en de afgelopen tweeënhalf jaar bij Gert-Jan Veenendaal. Hij wil het beste van beiden combineren en daar zijn eigen ideeën en ervaring aan toevoegen. 

Het leukste aan zijn vak vindt Martijn zelf producten maken: het ambacht uitvoeren in de eigen worstmakerij. ,,Wij vinden het belangrijk dat de kwaliteit, smaak en de komaf van het vlees goed is. Zo gaan we werken met het Livar varken. Dit Limburgs kloostervarken geeft misschien wel het beste varkensvlees van Nederland en heeft een mooi verhaal. De dieren kunnen naar buiten wanneer ze willen, hebben de ruimte om door de modder te rollen en worden goed gevoerd. We willen transparant zijn en horen ook graag hoe mensen het zelf ervaren.”

De vorige slager gaat met pensioen en Nicole (31) vindt het een mooi moment om de zaak over te nemen. Ook heeft het pand een nieuwe eigenaar, die de voorgevel gaat vernieuwen. Martijn en Nicole hebben recent een dochtertje gekregen, Lily, van drie maanden. Bij de geboorte was de winkel mooi versierd met roze vlaggen. De jonge ouders zijn nu ook ondernemers. ,,Het is spannend, maar we durven nu de kans aan te pakken. We wonen in Deventer, dat is 40 minuten rijden en dat is prima te doen. We gaan hier samen staan. Martijn fulltime en ik zal drie dagen per week aanwezig zijn. Het vaste personeel blijft in dienst.’’ Martijn en Nicole heten u van harte welkom!

Marco Jansen

Slagerij Kemper
Garderenseweg 2
3882 AH Putten
Tel: 0341-351453 info@slagerijkemper.nl
www.slagerijkemper.nl

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie