Het team van Stroud.
Het team van Stroud. Henriëtte Houtsma

Stroud wil verduurzamen: dakrenovatie en zonnepanelen

14 maart 2022 om 09:10 Maatschappelijk

PUTTEN Als maatschappelijk gebouw in Putten wil Stroud zorgdragen aan een duurzamere leefomgeving. De Rabobank kan Stroud hierbij helpen, inschrijvingen met de meeste stemmen ontvangen de helft van de kosten voor de aanschaf en installatie van zonnepanelen.

Leden van de Rabobank kunnen stemmen op hun favoriete maatschappelijke gebouw. Ga dan naar de Rabo App – Service – Lidmaatschap en stem op Stroud. Meer info over deze actie is te vinden op https://www.rabobank.nl/leden/maatschappelijke-gebouwen

Gemeenschapshuis Stroud is de ontmoetingsplek voor alle Puttenaren en biedt onderdak aan meerdere partners op het gebied van welzijn, actief Putten, cultuur, kunst, lokale radio, theater, scholen en diverse verenigingen.

De renovatie in 2017 heeft het gebouw een warme en eigentijdse uitstraling gegeven. In de nieuwe theaterzaal hebben we de afgelopen jaren al vele mooie momenten mogen beleven, van theatervoorstellingen, randmeerconcerten tot eindejaar voorstellingen van diverse basisscholen.

Nu vindt Stroud het tijd om de slag voor verduurzaming te maken. In de planning staat een complete renovatie van het dak, nieuwe ventilatie, warmtepomp en zonnepanelen. Het dak is grotendeels vlak en heeft weinig belemmeringen, na de dakrenovatie is er ruimte voor 231 zonnepanelen.

Door de vele activiteiten binnen het gebouw heeft Stroud een groot stroomverbruik en dat wil het gemeenschapshuis graag verduurzamen. Stroud wil klaar zijn voor de toekomst en roept leden van de Rabobank op om te stemmen.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie