(Oud)voorzitter Henk geeft de voorzittershamer aan de nieuwe voorzitter Roland.
(Oud)voorzitter Henk geeft de voorzittershamer aan de nieuwe voorzitter Roland. Eigen foto

Nieuwe voorzitter voor Excelsior

24 maart 2022 om 10:11 Muziek

PUTTEN Fanfarecorps Excelsior heeft op de algemene ledenvergadering unaniem een nieuwe voorzitter gekozen. Na een voorzittersperiode van ruim zeven jaar heeft Henk van der Haar de voorzittershamer aan zijn opvolger Roland van Damme overgedragen. De kersverse voorzitter bedankte de aftredende bestuursleden voor hun inzet en bijdrages aan de vereniging. 

Na een periode met veel corona gerelateerde zaken ziet het bestuur het nieuwe muzikale seizoen met veel vertrouwen tegemoet. 

Zo wordt er op dinsdagavond 29 maart een Try out - ‘voorspeel’ concert in Stroud gehouden. Hierbij komt zowel het opleidingsorkest, de fanfare als de drumband aan bod.  Deze avond begint om 19.00 uur en wordt gehouden in Stroud. Belangstellenden zijn welkom om dit concert te komen beluisteren. De toegang is gratis.

Op vrijdag 8 april doet Excelsior mee aan het ONFK, Dit staat voor Open Nederlands Fanfare Kampioenschap en wordt gehouden in Drachten.  Excelsior doet mee in de vijfde divisie waar ze het verplichte werk Cardigan Bay van Jacob de Haan moeten laten horen. De deelnemers verheugen zich er erg op om zich weer te laten horen.

Nieuwe leden zijn overigens ook altijd welkom bij Excelsior. Dus voor iedereen die het leuk lijkt om een instrument te leren bespelen of liefhebbers die het muziek maken weer op willen pakken zijn van harte welkom. 

Neem vrijblijvend contact met hen op of kom gezellig kijken bij de repetitieavond op dinsdag in Stroud

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie