v.l.n.r Jan van Gessel penningmeester Stroud, Willem de Feijter directeur Rabobank Randmeren, André van Zoeren beheerder Stroud en Danny Mulder voorzitter Stroud.
v.l.n.r Jan van Gessel penningmeester Stroud, Willem de Feijter directeur Rabobank Randmeren, André van Zoeren beheerder Stroud en Danny Mulder voorzitter Stroud. Henriëtte Houtsma

8.000 euro voor zonnepanelen op dak Stroud, dankzij Rabobank

30 mei 2022 om 11:20 Maatschappelijk

PUTTEN Dankzij de steun van de Puttenaren ontvangt Stroud 8.000 euro van de Rabobank voor het plaatsen van zonnepanelen op het dak. In totaal waren er 35 inschrijvingen voor de campagne in Midden Nederland, waarvan acht bij Rabobank Randmeren. Daarvan is Stroud uiteindelijk derde geworden, na een basisschool in Harderwijk en de Mariahoeve in Putten die als tweede is geëindigd. 

,,Iedere inschrijving heeft sowieso een kleine bijdrage ontvangen”, vertelt Willem de Feijter, directeur Rabobank Randmeren. ,,Soms hebben juist maatschappelijke instellingen even een zetje nodig om die eerste stap naar verduurzaming te maken, daar werken wij graag aan mee.”

,,Volgend jaar gaat Stroud aan het werk met het dak” vertelt Jan van Gessel, penningmeester van Stroud. ,,We gaan het dak renoveren er komt een nieuw ventilatiesysteem, warmtepomp en zonnepanelen. Dat is goed voor de verduurzaming van het gebouw. In totaal gaat het om een flinke investering, dan is iedere euro welkom. Wij zijn er blij mee hoor!”

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie
advertentie