Wildwaterbaan
Wildwaterbaan Bosbad Putten

100.000e bezoeker Bosbad Putten komt speciaal voor wildwaterbaan

9 juni 2022 om 09:00 Recreatie

PUTTEN Op dinsdag 7 juni heeft subtropisch Bosbad Putten de 100.000e bezoeker van 2022 verwelkomd. Het is de zesjarige Ruben Makkink uit Zutphen die samen met papa Jan-Willem speciaal voor de wildwaterbaan naar Putten is gekomen. Voor vader en zoon was het al het tweede bezoek van dit jaar. Ze werden getrakteerd op een prachtige bos bloemen en entreebewijzen om met het hele gezin nog een keer te komen zwemmen.

,,We merken dat de wildwaterbaan ook mensen van buiten onze regio naar Bosbad Putten trekt”, weet manager Dick Eijlander. ,,En niet alleen vakantiegasten die op de Veluwe verblijven. Gezinnen uit heel Midden-Nederland maken er een dagje uit van, waarbij onze wildwaterbaan de absolute trekker is.” Bosbad Putten is een voordelig alternatief voor een bezoek aan attractieparken. ,,Dat voordelige begint al met het parkeren dat bij ons nog gratis is”, aldus Eijlander.

LANGSTE De wildwaterbaan van subtropisch Bosbad Putten is geopend in 2020. Het is de langste wildwaterbaan van Midden-Nederland met een lengte van ruim 114 meter. De baan is een combinatie van glijbanen, stroomversnellingen, relaxbassins en een ‘familieglijbaan’ halverwege. De baan is het gehele jaar geopend en geschikt voor alle leeftijden. In de zomerperiode kunnen bezoekers er dagelijks vanaf 11.00 uur gebruik van maken. Bijzonder is dat de wildwaterbaan dankzij duurzame technologie, zoals een hoog rendement warmtepomp, volledig gasloos draait.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie