Juf Agnes gaat met pensioen.
Juf Agnes gaat met pensioen. De Pelikaan

De Pelikaan neemt afscheid van juf Agnes

17 juni 2022 om 16:24 Overig

PUTTEN Na héél veel jaren in het onderwijs gaat juf Agnes van den Brink stoppen met het onderwijs. Vanaf 1980 is ze al binnen VPCO (Vereniging voor Protestants Christelijk Onderwijs) in Putten aan het werk. In het begin als invalster, maar ze was al snel een vaste waarde binnen het team van De Pelikaan. Veel kinderen in Putten hebben van haar de spellingsregels, de tafels en andere belangrijke zaken in het schoolleven geleerd. 

Het team van De Pelikaan nodigt deze kinderen, waarvan een groot deel al volwassen zal zijn, en hun ouders uit om juf Agnes een fijn pensioen te wensen. Ook collega’s, ex-collega’s of andere mensen met wie zij als juf te maken heeft gehad zijn van harte uitgenodigd.

Op donderdag 30 juni wordt het afscheid van juf Agnes gevierd op school. Tijdens schooltijd zijn er leuke activiteiten voor de kinderen van groep 5 en tussen 15.00 uur en 16.30 uur is er een receptie in de hal van De Pelikaan aan de Boekweitstraat 24. Iedereen is van harte welkom om juf Agnes de hand te schudden.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie