Afbeelding
Bram Hage

Schoolvoetbaltoernooi bij Rood-Wit’58 een groot succes

21 april 2022 om 08:45 Overig

PUTTEN Na twee jaar in de wielen te zijn gereden door het coronavirus, was het gelukkig weer mogelijk om een schoolvoetbaltoernooi te organiseren bij Rood-Wit’58. Dat niet alleen de vereniging maar ook de scholen en de kinderen hier naar uitkeken, bleek wel uit het feit dat er dit jaar circa 600 jongens en meisjes verdeeld over twaalf scholen zich hadden ingeschreven.

Het werd dan ook een gezellige drukte op en rond de velden aan de Bato’sweg. De organisatie had goed werk geleverd, want via een strak programma en met de hulp van vele vrijwilligers verliep alles meer dan vlot. Wat natuurlijk ook aan het geweldige weer te danken was.

Verdeeld over elf velden werd vol overgave gestreden en de vele toeschouwers waren soms nog fanatieker dan de kinderen. Hoewel het soms aandoenlijk is om te zien wat een nederlaag met kinderen kan doen, was het geweldig om de blijdschap van de overwinnaars te aanschouwen.

Rond zes uur waren alle wedstrijden gespeeld en was het tijd voor de prijsuitreiking. Naast dat er voor ieder kind een schitterende medaille was, werden de bekers als volgt verdeeld:

Groep 5/6: 1e prijs Gabriëlschool Bijstergoed 1; 2e prijs Schuilplaats 1; 3e prijs Hoef 1 en 4e prijs Schuilplaats 3.
Groep 3/4: 1e prijs Gabriëlschool Bijstergoed 4; 2e prijs Schovenhorst 4; 3e prijs Schovenhorst 5 en 4e prijs Schuilplaats 7.
Groep 1/2: 1e prijs Bij de Bron 5; 2e prijs Bij de Bron 6; 3e prijs Wegwijzer 6 en 4e prijs Wegwijzer 5.

De organisatie bedankt alle scholen voor hun deelname en de vrijwilligers voor hun inzet en hulp en hoopt in 2023 iedereen weer terug te zien.

Henk Doppenberg

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie