Intocht Avondvierdaagse Putten 2018 (stockfoto)
Intocht Avondvierdaagse Putten 2018 (stockfoto) Henk Hutten

De avondvierdaagse in Putten komt er weer aan

22 april 2022 om 10:35 Activiteiten

PUTTEN De Avondvierdaagse in Putten gaat op dinsdag 14 juni weer van start en wel voor de negenenzestigste keer. De organisatie verwacht dat er velen aan dit grote wandelsportevenement mee zullen doen.

De wandelschoenen kunnen worden opgezocht en wandelliefhebbers mogen weer vier avonden 5, 10 of 15 kilometer lekker wandelen. De organisatie hoopt ook dit jaar weer op ruim tweeduizend wandelaars.

Wandelen kan haast iedereen, of je nu jong bent of al wat ouder. Vier avonden in de buitenlucht met een grote groep is gezellig en de deelnemers zien ook gelijk iets meer van de omgeving waar ze in wonen. werken of in sommige gevallen vakantie houden. In en rond Putten zijn prachtige, gevarieerde wandelingen te maken.

De afstand die in de vier opeenvolgende dagen moet worden afgelegd kan voor een deel naar eigen inzicht worden gekozen, zodat voor iedereen de mogelijkheid bestaat de vier avonden succesvol te lopen. Zie voor voorwaarden de website www.avondvierdaagse-putten.nl en de A4D-krant, die binnenkort huis-aan-huis wordt verspreid.

Men kan deelnemen in groepsverband (verenigingen, scholen, buurten, families, bedrijven enzovoort), maar het is ook mogelijk om alleen of met een paar bekenden mee te doen.

Loop dit jaar eens de 15 kilometer. Naast een serieuze prestatie lopen deelnemers met die 15 kilometers ook nog eens de mooiste routes van allemaal.

De organisatie van de avondvierdaagse wil bedrijven ook uitdagen om mee te lopen met een team. Het is een leuke PR voor een bedrijf en het laat tevens zien dat gezondheid en bewegen belangrijk is.

Inschrijven en betaling (6 euro per persoon) kan digitaal via www.avondvierdaagse-putten.nl tot en met zondag 5 juni.

Zaterdag 21 mei is er van 14.00 uur tot 16.00 uur alleen voor individuelen ook de mogelijkheid handmatig in te schrijven in Stroud aan de Brinkstraat 91 in Putten. Kleine groepjes kunnen ook als individuelen ingeschreven worden.

Deelname aan de avondvierdaagse betekent vier avonden bewegen, vier avonden een mooie prestatie leveren, vier avonden de omgeving wandelend verkennen, vier avonden ontspannen na inspanning, vier avonden contact met anderen en vier avonden even iets totaal anders doen. Kortom vier avonden plezier.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie