Afscheidsreceptie van Henk Termaat
Afscheidsreceptie van Henk Termaat Henk Hutten

Henk Termaat draagt stokje over aan Roelof Tadema

28 april 2022 om 10:58 Overig

PUTTEN Henk Termaat noemde de afscheidsreceptie die afgelopen vrijdag werd gehouden ter ere van zijn pensionering in een woord overweldigend.

,,Mijn vrouw en ik wisten niet wat we ervan moesten verwachten, maar de opkomst was boven verwachting groot. We zijn er nog stil van. Er kwamen mensen van vroeger waar ik door de jaren heen uitvaarten voor heb verzorgd en waar ik meerdere keren ben geweest tijdens mijn werkzame leven. Uiteraard weet ik wel dat ik vaak bij mensen kom op een belangrijk moment in hun leven, maar nu blijkt dat ik veel voor mensen heb mogen betekenen. Velen waren naar de receptie gekomen om hun waardering uit te spreken. Ik vind het bijzonder dat ze de moeite hebben genomen om ons de hand te komen drukken. Ook heb ik heel veel attenties en kaarten mogen ontvangen. We kijken er met dankbaarheid op terug.”

Henk wil iedereen graag heel hartelijk bedanken voor de goede wensen, warme reacties en lieve attenties. ,, Ik ga nu uitrusten en van mijn pensioen genieten. Ik zal het werk enerzijds wel missen, maar ben ook blij om ervan af te zijn. Ik stond dag en nacht klaar voor de mensen en ik merk dat leeftijd toch ook wel een rol gaat spelen. Ik ben dankbaar dat ik in Roelof Tadema een goede opvolger heb getroffen. Het is bij hem in vertrouwde handen. Daardoor kan ik het ook loslaten.”

‘Uitvaartverzorging Henk Termaat’ is nu in handen van Roelof, met als nieuwe naam ‘Tadema Uitvaartzorg’.

Annemieke Westphal-Kreeftmeijer

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie
advertentie