Kerkdiensten

18 mei 2021 om 13:16

De kerkdiensten zijn vanwege de coronamaatregelen nog niet door iedereen te bezoeken, maar de liturgie gaat door. Veel diensten zijn online te bekijken of te beluisteren.

Kijk voor de laatste informatie over de diensten op de websites van de diverse kerken in Putten:


Evang

Evang.gem. Rafaël www.rafaelputten.nl
Evang.gem. Stroud www.egputten.nl
Christengemeente Berea Ermelo www.christengemeenteberea.nl

Geref

Chr. Geref. kerk www.cgk-putten.nl
Geref. kerk www.gkputten.nl
GKv Putten www.gkvputten.nl

Hervormd

Andreaskerk andreaskerkputten.nl
Hersteld Herv. gem. hhgputten.nl
Nieuwe kerk, Oude kerk, Zuiderkerk www.hervormdputten.nl

RK

Parochie 'Maria Zuivering' stlucas.nu

Overig

Jehovah's getuigen Dienst digitaal bijwonen? Neem contact op via 06-53442745.

Bibliotheek weer open voor bezoek

Voor het eerst in 2021 opent de Bibliotheek weer haar deuren voor bezoekers. Leden kunnen hun lenerspasje afstoffen en vanaf 20 mei weer langskomen om zelf boeken uit te zoeken en in te leveren in de ‘AnderhalvemeterBieb’ in Elspeet, Ermelo, Harderwijk, Nunspeet en Putten.

De bibliotheek opent met de reguliere openingstijden als AnderhalvemeterBieb. Dit betekent dat de vestigingen zo zijn ingericht dat bezoekers gelimiteerd naar binnen kunnen om zelf hun boeken in te leveren en uit te zoeken. Een van de voorwaarden is dat je bij de ingang een mandje meeneemt en natuurlijk 1,5 meter afstand houdt tot andere bezoekers. Bij het gebruik van een werk- of studieplek is het verplicht om je te registreren.
Boeken vanuit huis reserveren is ook een mogelijkheid. Dit kan via de website van de bibliotheek of via de Iguana app. Op die manier hoeven mensen maar kort in de Bibliotheek te zijn. Wie liever (nog) helemaal niet wil langskomen, kan gebruikmaken van de BezorgBieb en de boeken gratis laten bezorgen.
Bibliotheek Noordwest Veluwe is op 085 273 3575. Daarnaast kan iedereen vragen stellen via social media of een e-mail sturen naar info@bibliotheeknwveluwe.nl.

Activiteiten Welzijn Putten

Tijdens de lockdown blijft Welzijn Putten telefonisch goed te bereiken.

Financieel café

Het financieel café is er voor mensen die vragen hebben over financiële zaken. Wanneer u bijvoorbeeld lastige formulieren moet invullen of moeilijke brieven moet beantwoorden dan kan het financieel café u helpen.
Vanwege de coronamaatregelen werkt het financieel café alleen op afspraak. Afspraak maken? Bel 088 7846464.

Wegwijs in Welzijn

Heeft u een vraag of bent u op zoek naar hulp en weet u niet waar u terecht kunt? De medewerkers van Wegwijs in Welzijn kunnen u de weg wijzen naar mogelijke antwoorden. Wegwijs in Welzijn is een dienst van Welzijn Putten. Wegwijs in Welzijn is telefonisch te bereiken op 0341-357078 tijdens kantooruren.

Uitleen hulpmiddelen Medipoint

Tijdens de lockdown blijven de hulpmiddelen van Medipoint te leen bij Welzijn Putten. Iedere werkdag tussen 9.00 en 11.00 uur kunt u de hulpmiddelen lenen en terugbrengen bij de balie in Stroud.


.

Hulpmiddelen Medipoint thuis laten bezorgen

Het is mogelijk dat Medipoint de hulpmiddelen bij u thuis bezorgt. U kunt dat op twee manieren regelen. U kunt uw bestelling telefonisch doorgeven aan Medipoint via telefoonnummer 088-1020100. Of u bestelt via de website https://www.medipoint.nl/. U klikt op de homepage op de bovenste rode balk op het woord ‘lenen' en dan wijst het zich verder vanzelf.

Diepvriesmaaltijden van Apetito

Mensen die niet meer (elke dag) zelf kunnen koken kunnen via Welzijn Putten maaltijden van Apetito bestellen. De maaltijden worden elke maandag door vrijwilligers thuisbezorgd. Ook voor mensen die tijdelijk niet zelf kunnen koken. Bel voor meer informatie of intakegesprek: 0341-357078.