Afbeelding
Donkersgoed Multimedia

Flinke schade bij aanrijding

18 mei 2021 om 14:14

PUTTEN Op de kruising van de Krachtighuizerweg met een zandweg zijn maandagmorgen rond zeven uur twee personenauto's met elkaar in botsing gekomen. Eén inzittende raakte lichtgewond en is door ambulancepersoneel behandeld, maar hoefde niet mee naar het ziekenhuis. Beide voertuigen liepen flinke schade op en moesten worden afgesleept. De oorzaak van het ongeval is onbekend.

Politie neemt voertuig in beslag na aanrijding

PUTTEN De politie heeft zondagavond op de Gervenhof een motorvoertuig met beperkte snelheid (MMBS) in beslag genomen nadat een 18-jarige Puttenaar met deze wagen was aangereden. De bestuurder is een eveneens 18-jarige Puttenaar, hij is niet aangehouden. De politie onderzoekt hoe het ongeval heeft kunnen gebeuren.

Het slachtoffer bleef na de aanrijding op de grond liggen en was niet aanspreekbaar. Een ambulance en drie politievoertuigen kwamen met spoed naar de parkeerplaats ter hoogte van supermarkten Lidl en Plus. Een opgeroepen traumahelikopter werd geannuleerd toen de man weer bij kennis kwam. Hij is in een ambulance met onbekend letsel naar het ziekenhuis gebracht.

Een takelbedrijf heeft het MMBS-voertuig afgesleept naar het politiebureau voor sporenonderzoek. Volgens een getuige maakten beide mannen deel uit van een vriendengroep die op het terras bij een kroeg in het centrum een drankje had genuttigd. De bestuurder had volgens de getuige geen alcohol gedronken. Het ongeval zou plaats hebben gevonden toen de bestuurder van het MBBS-voertuig achteruitstak van de parkeerplaats en de andere man raakte.

Gewonde en forse schade bij botsing op Nijkerkerstraat

PUTTEN Bij een kopstaartbotsing tussen twee auto’s op de Nijkerkerstraat in Putten is woensdagmiddag een vrouw lichtgewond geraakt. De aanrijding vond rond 17.30 uur plaats ter hoogte van de Beitelweg. Beide voertuigen, waaronder een klassieke Opel, liepen forse schade op.

De bestuurder van de Opel had acht jaar gewerkt aan de restauratie van het voertuig.

De bestuurster van de achterste auto raakte licht gewond. Het ongeval ontstond toen de klassieker afremde vanwege drukte en mogelijk een afslaande auto voor hem.

p        [Lees ook het interview met de eigenaar van de Opel op pagina 5.





Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding