Afbeelding
Eigen foto

Nieuw wandelevenement op de Veluwe

21 januari 2022 om 11:42 Overig

PUTTEN Kom gezellig wandelen in de mooiste dorpen op de Noord-Veluwe tijdens de Veluwse wandeldagen op 10, 11 en 12 februari. Verken drie dagenlang één van de mooiste wandelgebieden van het land. Start in Elburg, Elspeet, Ermelo of Putten en ga op stap met een prachtige route inclusief lekkernij. 

,,In februari zijn de evenementenagenda’s vaak vrij leeg en nu met de Covid-pandemie zien we dat er nog minder georganiseerd kan worden. Wandelen is een veilige activiteit. Ook heeft de natuur ieder jaargetijde zijn charmes. We laten iedereen daar graag van meegenieten”, aldus Suzanne van den Bor, vestigingsmanager van VVV Putten. ,,Door de wandeldagen op drie dagen te organiseren kunnen enthousiaste wandelaars ervoor kiezen om in drie verschillende plaatsen deel te nemen en zo nog meer van het gebied te ontdekken. Voor bezoekers die zelf niet uit de regio komen is het natuurlijk leuk om er een overnachting bij te boeken.”

Bij de deelnemende VVV-vestigingen is voor 8.50 euro een route verkrijgbaar. Naast de route ontvangen deelnemers ook een lekkernij van een lokale horecagelegenheid. De lengte van de routes ligt tussen de tien en de vijftien kilometer. Starten is mogelijk tussen 10.00 uur en12.00 uur. Meer informatie over de routes? Neem dan een kijkje op de websites van de deelnemende VVV’s. 

De VVV’s in de gemeenten Elburg, Ermelo, Nunspeet en Putten zijn in de zomer van 2021 een samenwerking aangegaan onder de naam VVV Randmeren Veluwe. Gezamenlijk hebben zij als doel de regio op de kaart te zetten en nieuwe producten en arrangementen te ontwikkelen.