De cabaretvoorstelling van Patrick Nederkoorn op zaterdag 29 januari gaat door!
De cabaretvoorstelling van Patrick Nederkoorn op zaterdag 29 januari gaat door! Nico Brons

Theater Stroud eindelijk weer open

25 januari 2022 om 10:26

Cabaret Patrick Nederkoorn gaat door! 


PUTTEN Het cabaret programma 'Hoogtij' gespeeld door Patrick Nederkoorn staat voor zaterdag 29 januari op de agenda van Theater Stroud. En zoals het er nu uitziet gaat deze voorstelling door.


In een Duitse krant las Patrick Nederkoorn (winnaar Annie M.G. Schmidtprijs, lid van het cabaretteam van Spijkers met Koppen, presentator bij onder andere Tijd voor MAX) over de aanstaande 'Enthollandisierung der Erde'. Er stond: ‘Als maar de helft van alle klimaatprognoses klopt, zal Nederland ooit onder de zeespiegel verdwijnen. Er komt dus een dag waarop 17 miljoen oranje klimaatvluchtelingen met caravans over de linkerrijbaan naar Duitsland komen. Schaffen wir das?’

In Hoogtij vraagt Patrick zich af of wij Nederlanders dit wel 'schaffen'. Hoe houden we droge voeten? Moeten we onze poldergrond ooit verlaten? En wordt Duitsland dan ons stiefvaderland? Een grappige en bitterzoete voorstelling over klimaatverandering, grenzen, dijken, verhuizen en Frau Antje.

Kaarten voor de voorstelling zijn verkrijgbaar voor 20.00 euro per kaart via de website van Theater Stroud www.theaterstroud.nl De voorstelling begint om 20.15 uur.