Afbeelding
pixabay

Kaartverkoop open voor voorstellingen in Theater Stroud

22 februari 2022 om 08:57 Kunst & cultuur

PUTTEN Na bijna twee jaar lang voorstellingen verplaatsen, annuleren en bezoekers teleurstellen staan de deuren van Theater Stroud nu eindelijk weer wagenwijd open. Er zijn geen coronabeperkingen meer dus elke theaterstoel is beschikbaar voor theaterliefhebbers. 

Voorzitter Astrid van Schaik: ,,Het is ontzettend fijn en belangrijk dat de cultuursector nu weer groen licht heeft. Dat geeft ons de ruimte om de artiesten die geprogrammeerd staan een goed podium te bieden met niet in de laatste plaats een goed gevulde zaal met publiek dat ze enthousiast onthaalt. Tijdens de eerste voorstellingen die mochten spelen afgelopen week (met nog aan een derde gevulde zaal) merkten we al het plezier bij alle betrokkenen. Artiesten spelen nog meer dan ooit met volle overgave, technici geven alles voor perfecte belichting en geluid en het publiek verheugt zich volop voor eindelijk weer een avondje uit. En dat geven wij ze met heel veel plezier. 

Door alle wijzigingen van de afgelopen tijd kunnen wij ons voorstellen dat niet iedereen precies weet welke voorstellingen nu wel of niet nog op het programma staan. Gelukkig kunnen wij melden dat het ons is gelukt om alle voorstellingen een nieuwe datum te geven, dus alles wordt ingehaald. 

Ook voor de voorstellingen die ongewijzigd op de programmering staan kunnen nog kaarten gekocht worden – deze stonden vanwege de 1/3 zaalbezetting op uitverkocht, maar in de meeste gevallen zijn er nu (na verwerking van de wachtlijst) nog kaarten beschikbaar. Bijvoorbeeld voor de komende voorstellingen in maart: de literaire avond met schrijver Wim Daniels, de cabaretvoorstelling Klap van de korenmolen met de Bende van Beuving, het toneelstuk Gif met Stephan de Walle en Carine Crutzen en aan het eind van de maand de muzikale avond van de Neil Diamond tribute band.”

De coronacheck vervalt vanaf 25 februari. Dan controleren de medewerkers van Theater Stroud alléén het reguliere toegangskaartje bij de ingang van de theaterzaal. 

Wie als eerste op de hoogte wil blijven van de voorstellingen, de kaartverkoop en ander theaternieuws die kan Theater Stroud volgen op Facebook, Twitter, Instagram, of schrijft zich op de website in voor de nieuwsbrief. Daar kan men onder meer lezen over de vacatures die er zijn bij het theater.