Meer weten over de openstaande vacatures? Surf dan snel naar www.lagarde.nl.
Meer weten over de openstaande vacatures? Surf dan snel naar www.lagarde.nl. Eigen foto

Lagarde Groep zoekt personeel

22 februari 2022 om 11:03

Hecht team en goede sfeer

PUTTEN Lagarde Groep is al dertig jaar dé betrokken partner op het gebied van ICT, Communicatie en Beveiliging. Dagelijks staan meer dan 100 professionals klaar om uiteenlopende bedrijven en organisaties te helpen met als belangrijkste doel: prachtige oplossingen bedenken en ervoor te zorgen dat u veilig en toekomstgericht kunt werken. Vanwege de toegenomen vraag staan er meerdere vacatures open.

Lagarde Groep werkt met enthousiaste en gekwalificeerde medewerkers. Een hecht teamverband, afwisseling en doorgroeimogelijkheden staan centraal. En dat biedt mogelijkheden. Lagarde Groep zoekt meerdere gemotiveerde mensen zoals een ICT-engineer en een salesconsultant ICT. Als ICT-engineer werk jij samen met je klantteam voor een vast aantal klanten. Samen met dit klantteam bedien jij deze klanten van a tot z op het gebied van incidenten, changes en projecten. Een fantastische job, waarin werkplezier en klantgerichtheid evenveel waard zijn als technische kennis en zorgvuldigheid.

Maik Stoel, ICT-engineer: ,,Lagarde Groep kijkt samen met mij naar mijn opleidingsmogelijkheden en steunt mijn keuze hierin. Ik krijg de tijd die ik nodig heb om te leren en mijn opleidingen te behalen.”

Als Salesconsultant ICT ben je verantwoordelijk voor het meedenken met en adviseren van de klant over passende ICT-oplossingen voor zijn ICT-omgeving. Je inventariseert de mogelijkheden en signaleert kansen om het optimale uit ICT te halen. Je werkt de ICT-strategie uit en vormt als consultant de connectie tussen klant en techniek. Teunis Klok, accountmanager: ,,Ik werk hier met veel plezier. Natuurlijk vanwege het werk dat ik leuk vind, maar ook de sfeer. Het potje tafelvoetbal tussen de middag en het met elkaar zaalvoetballen. En niet te vergeten: het biertje op de vrijdagmiddag na het werk.”

Lagarde Groep staat garant voor een fijne werkomgeving. Flexibiliteit voert de boventoon. Er zijn mogelijkheden om thuis te werken. Verder is er ruimte voor eigen ideeën en inbreng. De sfeer is informeel en gezellig. Wil je meer weten over de openstaande vacatures en de schouders zetten onder een nieuwe uitdaging? Surf dan snel naar de website www.lagarde.nl.