Afbeelding
SGP Putten

SGP: Niet alleen beloven, ook doen

8 maart 2022 om 11:14

In de verkiezingstijd goede ideeen opperen is gemakkelijk en goedkoop. Als SGP willen we niet alleen beloven, maar ook waarmaken. Woord houden en er daden bijvoegen. Het is niet moeilijk de Oekraïense vlag te hijsen, maar willen we ook vluchtelingen opvangen? Het is niet moeilijk als gemeenteraad unaniem te pleiten voor tijdelijke woningen voor starters, mensen in scheiding en mensen in problemen, maar durven we ook een locatie aan te wijzen als het er om gaat? Als SGP nemen we onze verantwoordelijkheid en kiezen dan voor de minst slechte (dus beste) oplossing ook als de omgeving of onze eigen achterban niet staat te applaudisseren. Solidariteit en opkomen voor wie het minder heeft, mag ook wat kosten.

Intussen niet alleen beloven maar ook presteren: de woningbouw meer dan verdubbeld naar 150 woningen per jaar, en nog altijd lage financiële lasten.

Nadrukkelijk doen we alles vanuit onze christelijke overtuiging en daar mag u ons op aanspreken. Bouwen op Vertrouwen. Die overtuiging betekent ook dat we er niet primair zijn voor onze achterban, maar opkomen voor iedereen, zelfs als u onze opvattingen niet deelt. Niemand staat alleen. Bouwt u mee? Durf ook te kiezen en laat uw stem horen!


Ewoud 't Jong