Afbeelding
Gemeente Putten

Het Putten van de ChristenUnie

8 maart 2022 om 11:15

Verkiezingen gaan over ons dorp, jouw buurt en jouw huis. Dat je fijn kunt wonen, werken en recreƫren. Waar gebouwd wordt met verstand en de juiste huizen op de juiste plek staan. Dat speelplekken up-to-date zijn. Dat we op zondag genieten van de rust, een bezoek brengen aan de kerk of langsgaan bij familie en vrienden.

Verkiezingen gaan over veiligheid en bereikbaarheid. Waar we beschermen wat van waarde is. Dat kinderen veilig naar school kunnen en fietsers op alle rotondes voorrang hebben.
Verkiezingen gaan over zorg voor onze omgeving en de natuur. Waar we duurzaam denken en doen. Waar ruimte is voor een toekomstgerichte agrarische sector. Dat je je welkom voelt in een groen en levendig centrum. Dat de economie werkt voor mensen in plaats van andersom.

Verkiezingen gaan over zorg voor elkaar. Dat er iemand voor je is als het even niet lukt. Waar je waardig ouder wordt. Waar opvoeders van kinderen ondersteuning krijgen als zij vastlopen. Dat de gemeente biedt wat nodig is en vertrouwen geeft. Waar iedereen deel kan nemen aan een bloeiend verenigingsleven en waar we onze vrijwilligers koesteren.

Is dit ook jouw dorp?

Oog voor elkaar, oog voor Putten!


TeunJan van Ooijen