Afbeelding
Eigen foto

VVD: Tijd voor vooruitgang…

8 maart 2022 om 11:18

Bij de Tweede Kamer verkiezingen, stemden ruim 3.600 Puttenaren op de VVD. Dat zou plaatselijk goed zijn voor zo’n 5 zetels in onze gemeenteraad. Het zou mooi zijn als we opnieuw deze stemmen, dit vertrouwen, mogen ontvangen. Kortom kom weer stemmen! 

Als mede dorpsgenoten willen we ons mooie dorp, nog mooier en bruisender maken en de tijdsgeest van nu een stem geven. Een stem op ons betekent dat we ons dorp de 21ste eeuw in gaan leiden. Het daadwerkelijk oplossen van het jarenlang schrijnende tekort aan sociale huurwoningen en betaalbare starterswoningen voor onze eigen dorpsgenoten. We gaan er 2000 bouwen in Putten en bij Nulde. Ook de wooninitiatieven van onze ouderen mogen op onze support rekenen. Onze visie hierover op www.putten.nu geeft een mooi inzicht. Tijd voor getreuzel is voorbij; bouwen!

De horeca mag langer open, meer evenementen en op zondag mag je best een halfje bruin kunnen kopen. We gaan bedrijven niet meer actief het dorp uitjagen, maar bieden perspectief op een nieuw bedrijventerrein aan de A28. Sport en bewegen is belangrijk, een nieuwe sporthal en groot onderhoud gaan we eindelijk regelen! Een stem op een dorpsgenoot van de VVD betekent dat Putten niet alleen goed blijft, maar beter wordt!


Albert de Bruin