Afbeelding
Gemeente Putten

Wij Putten: Samenwerken

8 maart 2022 om 11:25

Nu op goed anderhalve dag autorijden de democratie letterlijk onder vuur ligt, luidt het belangrijkste advies: ga vooral stemmen. Eens te meer realiseren we ons dat het recht om je stem te laten horen en om mee te praten een groot goed is. En dat het geen vanzelfsprekendheid is, al voelt dat vaak wel zo.


Voor Wij Putten is dit een kernpunt. Lokale democratie gaat niet alleen over het eens in de vier jaar stemmen, maar gaat vooral over luisteren naar wat er leeft, elkaars argumenten serieus nemen en samen tot goede besluiten komen. 


Uiteraard hebben we een uitgebreid, afgewogen en doortimmerd verkiezingsprogramma, met veel aandacht voor betaalbaar bouwen, duurzaamheid, zorg op maat, verkeersveiligheid, het buitengebied en ga zo maar door. 

Maar waar het uiteindelijk om gaat, is dat we samen doen wat werkt, zonder elkaar vliegen af te vangen en elkaar de maat te nemen. In de raad en daarbuiten.


Samen bouwen aan ons prachtige dorp, om het nog mooier, socialer, leefbaarder en groener te maken: daar staat Wij Putten voor. 


Elke stem helpt Putten een stapje verder. Want de gemeente? Dat zijn we zelf!


Herman Luitjes