Afbeelding
Sarah Westphal

Kijkje in de klas

8 maart 2022 om 11:55

PUTTEN De Christelijke Hogeschool Ede (CHE) houdt in samenwerking met diverse basisscholen door het land informatieochtenden ín de klas. Belangstellenden voor het beroep van leerkracht in het basisonderwijs krijgen de mogelijkheid om in de praktijk kennis te maken met het vak. In Putten doet basisschool De Schuilplaats mee. 

Om te ervaren hoe het beroep er in de dagelijkse praktijk uitziet is er 'LEERKRACHT LIVE'. Tijdens deze ochtenden van 9.00 uur tot 11.30 uur ontdekken belangstellenden het basisschoolleven. 

In de week van 14 tot en met 18 maart vindt deze actie plaats op basisscholen in Apeldoorn, Capelle aan den IJssel, Den Haag, Doetinchem, Dordrecht, Ede, Huizen, Nijkerk, Putten, Rotterdam en Veenendaal. Meer informatie en aanmelden via www.che.nl/leerkracht-live.


Op dinsdag 15 maart 2022 vanaf 20.00 uur zijn belangstellenden eveneens welkom op de basisschool 't Speel-Kwartier te Veenendaal. Aanmelden via www.che.nl/praktijkpabo-veenendaal. Op deze avond geeft de CHE samen met de leerkrachten voorlichting over werken en leren op deze basisschool.



Afbeelding