Solide winst voor SDC Putten

8 maart 2022 om 13:20

PUTTEN SDC Putten had zaterdag niet al teveel moeite om zich te ontdoen van ONS Sneek: 3-0. De wedstrijd was vijf minuten na rust met de 3-0 van Kevin Schmidt gespeeld. Trainer Mark Bakker zag daarna dat de scherpte uit zijn ploeg verdween. ,We hebben de eerste helft prima gespeeld en kregen nog een paar goede kansen. Sneek kreeg twee mogelijkheden uit de omschakeling. Het was aan ons om direct na rust weer een goal te maken. Dat lukte en toen was de wedstrijd ook wel gespeeld.''

Bakker vervolgt: ,,Kort na de wedstrijd was ik niet tevreden vanwege de tweede helft, maar als ik nu kijk waar we staan vergeleken bij de eerste wedstrijd tegen deze tegenstander ben ik zeker tevreden.''

Komende zaterdag speelt SDC Putten uit tegen Buitenpost, de nummer 7. Thuis werd het 0-0.