'Niet wat je denkt' bij Theater Stroud

1 november 2022 om 11:02

PUTTEN Theater Stroud presenteert op vrijdag 11 november de kleinkunstvoorstelling Niet wat je denkt, gespeeld door Beth & Flo. 

Gewapend met een sloophamer breekt dit duo alle muren af. De muren van het studeerkamertje waar hun piano staat en waar ze urenlang, jarenlang, eindeloos etudes en fuga’s van Bach hebben geoefend. De muren van die hele klassieke concertwereld waarin ze gevangen zitten, moeten kapot. Ze willen eruit! Ver weg van de gebruikelijke regels in de wereld waar ze vandaan komen, ver weg van de tradities. Want waarom zou je niet gewoon eens Rachmaninov spelen met een prei in je binnenzak? 


In Niet wat je denkt bestormen Beth & Flo de theaterzalen met absurdistische scènes, virtuoos pianospel en sprankelende samenzang. Dit veelbelovende cabaretduo stort klassieke muziek over je heen en maakt theater zoals je niet eerder zag!

De voorstelling begint om 20.15 uur en kaarten zijn verkrijgbaar via www.theaterstroud.nl.


KoorKerstWandeling in de Groene Scheg

PUTTEN Kinderkoor 'de Jonge Luitjes' houdt op vrijdag 16 december een KoorKerstWandeling in Park 'de Groene Scheg'. 

Inmiddels hebben zich vijf koren aangemeld, maar er is nog ruimte voor een aantal koren en ensembles. 

Opgeven kan tot en met vrijdag 11 november, een unieke kans om de eigen band, ensemble of koor te promoten. De verschillende koren zullen verspreid door het park hun eigen repertoire zingen, eventueel met akoestische begeleiding. De KoorKerstWandeling duurt van 19.00 uur tot 21.00 uur en is voor iedereen vrij toegankelijk.