Nieuwe expositie in de Kunstkelder

23 januari 2023 om 15:43

PUTTEN In de Kunstkelder wordt op vrijdag 27 januari om 20.00 uur een nieuwe expositie geopend. De drie kunstenaars die exposeren zijn Annelies van Turnhout, Carla Zeegers en Fineke ten Napel-Schuring. Zij zijn aanwezig tijdens de opening.

Annelies van Turnhout ervaart het maken van een kunstwerk als een spel tussen controle en loslaten. ,,Uiteindelijk resulteert dit in een ingetogen, maar ook expressief werk."

Carla Zeegers heeft zich naast haar werk als bibliothecaris altijd met schilderen beziggehouden. ,,Gedurende lange tijd heb ik les gehad bij 't Klooster/Cultuurkust in Harderwijk. Alja Cousin en Marijke Licher waren mijn docenten." 

Fineke ten Napel-Schuring vertelt: ,,Als kind waren sport en handenarbeid mijn grootste interesses. Dit is nooit veranderd. Mijn hele leven ben ik naast sporten mijn creativiteit blijven ontwikkelen in beeldende vorming met keramiek, brons en schilderen." 

De expositie duurt tot en met 25 februari. De Kunstkelder is te vinden aan de achterzijde van het gemeentehuis (ingang Brinkstraat) en geopend op dinsdag, donderdag en vrijdag van 14.00 tot 16.30 uur, woensdag en zaterdag van 10.00 tot 12.30 uur. Voor meer informatie, zie www.kunstinputten.nl.