Afbeelding
M. Post

Oud ijzeractie bij Putter Eng

23 januari 2023 om 14:48

PUTTEN Volgende maand is er weer een oud ijzer actie. Op zaterdag 18 februari kunnen de metalen weer ingeleverd worden voor het goede doel! We staan op de parkeerplaats van de Putter Eng tussen 8:30 en 15:00. Deze actie wordt mede mogelijk gemaakt door IJzer en Schroothandel BV - Putten.

Door jouw oude fietsen, pannen of vuurtonnen (van oud & nieuw) kunnen wij heel veel kinderen en ouderen in Bulgarije ondersteunen. Helaas mogen we koelkasten, vriezers en airco’s niet aannemen, maar verder zijn we met alles van ijzer, aluminium, koper, RVS etc. heel blij! Ook accu's zijn welkom. Als je niet in de gelegenheid bent om het ijzer langs te brengen, stuur dan een mailtje naar oudijzer@tabithanederland.nl, dan kunnen we kijken naar de mogelijkheden.


Aftrap van dansseizoen Jazzdans Orion

PUTTEN Jazzdans Orion stond afgelopen zaterdag met maar liefst tien dansgroepen op de Voorsterdansdagen in Twello. Verdeeld over twee shows lieten zij voor de eerste keer dit seizoen hun wedstrijddansen zien aan het publiek. Alle groepen hebben zich van hun beste kant laten zien en hebben een goede eerste indruk achtergelaten. Na twee coronajaren kunnen de groepen zich eindelijk weer optimaal voorbereiden voor de komende wedstrijden. Waarvan deze eerste demo een goede start was. Op 4 februari zullen al deze groepen opnieuw de dansvloer onveilig maken tijdens de wedstrijd ‘Dance Revolution’ in Harderwijk in sporthal De Sypel.


Koffiekan in 't Hart van Putten

PUTTEN In ’t Hart van Putten aan de Molenweg 2 is op zaterdag 4 februari van 10.00 tot 12.00 uur weer Koffiekan. Gastheer is dit keer Robert-Jan van Amstel. Sinds augustus is Robert-Jan van Amstel dominee van de Gereformeerde kerk aan de Achterstraat en hij ziet er naar uit om in ’t Hart van Putten mensen van binnen en buiten de kerk te ontmoeten. Robert-Jan van Amstel is een toegankelijk persoon met veel en verrassende interesses. Zo is hij bijvoorbeeld dol op bijzondere auto’s. Meer weten én gezellig bijpraten met dorpsgenoten? Kom dan ook op de koffie bij Koffiekan.


Mensen die niet zelf naar het inloophuis kunnen komen kunnen op werkdagen tussen 9.00 en 11.00 uur bellen met Welzijn Putten 0341-357078 en een afspraak maken voor het vervoer door vrijwilligers van en naar 't Hart van Putten. Vervoer (heen en terug) binnen de bebouwde kom kost 1 euro en buiten de bebouwde kom, maar binnen de gemeentegrenzen, kost 1.50 euro.


Afbeelding