23 januari 2023 om 16:02

Activiteiten
Welzijn Putten

Bingo op 27 januari
Op vrijdag 27 januari houdt Welzijn Putten weer een bingomiddag. De zaal gaat om 13.30 uur open en dan kan alvast een kopje koffie of thee worden gedronken. Om 14.00 uur gaan de ballen rollen. Tussendoor wordt er een pauze ingelast en rond 16.30 uur is het afgelopen. Alle liefhebbers van bingo zijn van harte welkom op deze gezellige bingomiddag in Stroud aan de Brinkstraat 91 in Putten.

Meer bewegen voor ouderen
Op maandagmorgen is eind vorig jaar een nieuwe groep 'meer bewegen voor ouderen' gestart in Stroud. De les is van 11.00 uur tot 11.45 uur en er is ruimte voor nieuwe deelnemers.

Voor meer informatie en aanmelden: neem contact op met Welzijn Putten via telefoonnummer 0341-357078.

Vervoer
Mensen die geen gebruik kunnen maken van eigen vervoer of openbaar vervoer kunnen een abonnement nemen op het vervoer van Welzijn Putten. Behulpzame chauffeurs vervoeren de abonnees op werkdagen binnen de gemeentegrenzen van Putten. Voorwaarde is dat reizigers zelfstandig kunnen in- en uitstappen. Rolstoelvervoer is niet mogelijk. Voor meer informatie of een abonnement bellen op werkdagen tussen 9.00 uur en 11.00 uur naar 0341-357078.

Haakin
Iedere vrijdagmiddag is er van 14.00 uur tot 16.00 uur een gezellige haakin in de foyer van Stroud. Iedereen is van harte welkom om eens te komen kijken.

Sam& is er voor alle kinderen in Putten
Is er geen geld voor sport, verjaardagen, schoolspullen, zwem-, dans- of muziekles? Sam& Putten helpt door het betalen van belangrijke dingen voor kinderen en jongeren uit gezinnen waar thuis te weinig geld is. Meer weten of een aanvraag doen? Kijk op de website www.samenvoorallekinderen.nl.

Financieel Café
Voor mensen die in Putten wonen en wel wat hulp kunnen gebruiken bij de administratie en/of financiën, bijvoorbeeld het aanvragen van toeslagen, een uitkering of het invullen van een formulier, is er het Financieel Café. Het Financieel Café is geopend op dinsdagavond van 17.30 uur tot 18.30 uur en op woensdagmorgen van 9.30 uur tot 12.00 uur. Tijdens openingstijden is er vrije inloop. Een afspraak maken is ook mogelijk door te bellen naar 088-784 64 64 (Stimenz) en zo een afspraak met een vrijwilliger van het Financieel Café te plannen.

Jeu de boules
Op woensdag en op vrijdag van 14.00 uur tot 16.00 uur verzamelt de Jeu de Boules club voor een gezellig en spannend spel. Lekker buiten bezig met een gezellige club mensen en na afloop gezellig napraten. Interesse? Voor meer informatie en aanmelden bel Welzijn Putten 0341-357078.

Diepvriesmaaltijden van Apetito
Mensen die niet meer (elke dag) zelf kunnen koken kunnen via Welzijn Putten maaltijden van Apetito bestellen. De maaltijden worden elke maandag door dezelfde vrijwilligers persoonlijk thuisbezorgd. Ook voor mensen die tijdelijk niet zelf kunnen koken. Bel voor meer informatie of intakegesprek: 0341-357078.

Uitleen hulpmiddelen Medipoint
Welzijn Putten heeft aan de balie van Stroud een uitleenpunt voor hulpmiddelen van Medipoint zoals krukken, douchestoelen, bedklossen, rolstoelen en toiletverhogers. Het uitleenpunt is iedere werkdag tussen 9.00 uur en 11.00 uur open.

Wegwijs in Welzijn
Een vraag of op zoek naar hulp? De medewerkers van Wegwijs in Welzijn kunnen de weg wijzen naar mogelijke antwoorden. Wegwijs in Welzijn is een dienst van Welzijn Putten. Wegwijs in Welzijn is telefonisch te bereiken op 0341-357078 tijdens kantooruren. Buiten kantooruren, of wanneer belangstellenden het sowieso prettiger vinden, kunnen hun vraag stellen via de website van Welzijn Putten. Op de homepage is rechts bovenin een button ‘wegwijs in welzijn’ te vinden.

Sleutelkluisjes
Mensen die de deur niet zelf kunnen openen voor mantelzorgers en thuishulp kunnen kosteloos een sleutelkluis in bruikleen krijgen. De kluisjes hebben het SKG keurmerk wat betekent dat het voor inbrekers heel erg moeilijk is om de kluisjes open te breken. Meer informatie en aanvragen kan bij Welzijn Putten via telefoonnummer 0341-357078.