Tijdens een gezellige verwenmiddag hebben de leden en vrijwilligers kunnen genieten van heerlijke hapjes en drankjes.
Tijdens een gezellige verwenmiddag hebben de leden en vrijwilligers kunnen genieten van heerlijke hapjes en drankjes. Puttense Haringparty

Haringparty Putten zet Stichting de Zonnebloem in het zonnetje: verwenmiddag met zang, dans en haring

13 maart 2023 om 11:15 Maatschappelijk

PUTTEN Stichting de Zonnebloem afdeling Putten is in het zonnetje gezet door de organisatie van de Puttense Haringparty. Tijdens een gezellige verwenmiddag hebben de leden en vrijwilligers kunnen genieten van heerlijke hapjes en drankjes, waarbij de haring natuurlijk niet mocht ontbreken. 

De middag werd muzikaal omlijst door het zangduo Hessel en Ineke, die de aanwezigen onderdompelden in ‘de sfeer van weleer’. Er werd volop gedanst en gezongen en aan het eind van de middag ging iedereen weer enthousiast en voldaan naar huis.

De middag is gerealiseerd vanuit donaties en de opbrengst uit de Haringparty vorig jaar. Elk jaar wordt hier een mooi doel voor uitgezocht om zo een sociale betekenis aan het evenement te geven. De Haringparty wordt ieder jaar georganiseerd door Visgilde Foppen, Moore MTH en Partycentrum De Huifkar. Komend jaar vindt de Haringparty plaats op 29 juni. Kaarten voor dit evenement gaan binnenkort in de verkoop.

Tijdens een gezellige verwenmiddag hebben de leden en vrijwilligers kunnen genieten van heerlijke hapjes en drankjes.