Eigenaren van vastgoed centrum verenigen zich

14 maart 2023 om 10:37

PUTTEN Naar aanleiding van gesprekken met ondernemers in het centrum van Putten over de bestaande en toekomstige situatie, bleek er een sterke behoefte te bestaan voor een vereniging van vastgoedeigenaren van winkelpanden in het centrum. Dit naast de al aanwezige winkeliersvereniging. Inmiddels is deze vereniging van en voor vastgoedeigenaren in de loop van vorig jaar opgericht. Dit voorjaar vindt de eerste ledenvergadering en informatiebijeenkomst plaats van de VVPP (Vereniging Van Pandeigenaren Putten): dé belangbehartiger van pandeigenaren in het centrum van Putten. 

Als spreekbuis van inmiddels meer dan 65 winkelpanden in het centrum van Putten zal de VVPP betrokken zijn bij collectieve zaken, waar een individuele pandeigenaar nauwelijks invloed op heeft.

De aanstaande ledenvergadering vindt plaats op donderdag 20 april om 20.00 uur en wordt georganiseerd voor de leden, maar ook voor pandeigenaren die nog geen lid zijn. Meer info via secretaris Simon Hiemstra, simon.hiemstra1950@gmail.com. Een telefoontje is ook goed, tel. 0653-198880.

Het wordt een informatieve en boeiende bijeenkomst die wordt gestart met een kop koffie/thee.