Kledingbeurs in kerkgebouw HHG

14 maart 2023 om 10:25

PUTTEN In het kerkgebouw van de HHG is weer een kledingbeurs op donderdag 13 en vrijdag 14 april. In het kort hoe het werkt, aldus de organisatie: ,,Alle mooie en redelijk recent aangekochte kleding kan worden geprijsd en ingeleverd. De kleding wordt door vrijwilligers op tafels gelegd en in rekken gehangen. De helft van de verkoopprijs is voor jezelf en de andere helft is voor een goed doel.''

Welke kleding kan zoal in worden geleverd: ,,Voorjaar- en zomerkleding, maar denk ook aan (tussen)jassen, sportkleding, zwemkleding, nette laarzen/crocs en weinig gedragen schoenen."

Voor meer info of aanmelden ga naar kledingbeursputten@gmail.com. De beurs is op donderdag 13 april van 19.00 tot 21.00 en vrijdag 14 april van 9.00 tot 11.00 en 19.00 tot 20.00 in het kerkgebouw van de HHG, Henslare 2.


Lezing De Aarde, een unieke planeet

PUTTEN Sterrenvereniging Astra Alteria houdt maandag 20 maart van 20.00 tot 22.00 uur een lezing over ‘De Aarde, een unieke planeet'.  In deze lezing zien we dat de Aarde een bijzondere positie inneemt tussen de andere werelden van ons zonnestelsel. Spreker  Edwin van Schijnde laat dit aan de hand van een aantal voorbeelden zien en wil met de voordracht de toehoorders meer duidelijkheid geven in de geologische processen die de Aarde hebben gevormd. De lezing start om 20.00 uur en vindt plaats in hotel Hof van Putten, Harderwijkerstraat 14, Putten. De lezing is gratis voor leden van Astra Alteria; niet leden betalen 6 euro.


Lezing ds. Koppelaar ‘Israël vandaag en in de toekomst’

PUTTEN De werkgroep van de Commissie Israël heeft voor donderdag 30 maart een avond georganiseerd in de kerk van de Hersteld Hervormde Gemeente in Putten. Tijdens deze avond zal ds. J. Koppelaar spreken over het thema ‘Israël vandaag en in de toekomst’.  Na afloop van de lezing wordt een collecte gehouden voor diverse projecten in Israël. Na de pauze is er gelegenheid voor het stellen van vragen. Er is deze avond een verkooptafel aanwezig met producten uit Israël en fotokaarten. De aanvang is 19.30 uur.