Afbeelding
Tim van Donkersgoed

Puttense Sportmarathon afgelast

25 maart 2020 om 06:05 Overig Coronavirus

PUTTEN De Puttense Sportmarathon gaat dit jaar niet door. Dat heeft de organisatie besloten in verband met de coronacrisis en bijbehorende maatregelen. Het evenement stond gepland voor 26 en 27 juni.

,,Vanwege de op 23 maart afgekondigde nieuwe maatregelen, waaronder het verbod op evenementen tot 1 juni 2020, hebben wij besloten om de sportmarathon 2020 niet door te laten gaan", laat de organisatie weten. ,,Alhoewel dit evenement later dan 1 juni plaatsvindt, vinden wij het niet verantwoord om zo kort daarna een groot evenement te organiseren. Als dat überhaupt al mag... De gezondheid en veiligheid van alle deelnemers, bezoekers en alle andere betrokkenen gaat boven alles en heeft -altijd- onze hoogste prioriteit. We vragen begrip voor de situatie, en willen jullie op het hart drukken het advies van het RIVM op te volgen. Voor nu: Blijf gezond!"

Er waren al 24 teams, het maximale aantal, aangemeld en ook stonden er nog teams op de reservelijst. De teams en sportclubs zijn door de organisatie op de hoogte gebracht.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie