Delegatie.
Delegatie. Edwin Bedijn

Zwemmers Z&PC Triton Putten naar Veenendaal

4 april 2022 om 09:30 Overig

PUTTEN Zaterdag 2 april vertrokken er acht geselecteerde zwemmers naar Veenendaal om deel te nemen aan de Vallei Sprint Bokaal. Onder leiding van jurylid Lydia, hoofdtrainer/coach/zwemmer Hans en trainer/coach Brigitte.

Een hele andere wedstrijd dan waar ze normaal aan meedoen. Er waren grote sterke clubs waartegen zij het moesten opnemen. Toch wel ietwat gespannen voor deze wedstrijd werd er voluit gebabbeld in de auto over wie hoeveel seconden sneller moest zwemmen om een kans te maken om een finale te mogen zwemmen. De startlijsten werden helemaal doorgespit. Wat een snelle tijden stonden er vermeld van de andere clubs.

Eenmaal bij Zwembad De Vallei aangekomen werd de spanning toch al best wat groter. Wat een enorm bad. Wel 8 banen. Daar hebben de meeste van deze 8 zwemmers nog niet eerder in gezwommen. Camera’s stonden klaar om tijdens de wedstrijd thuis mee te kunnen kijken via de livestream.

Er vanuit gaande niet veel verder te komen dan de eerste selectie sprintjes mochten, tot een ieders grote verbazing, alle acht de zwemmers meedoen met een finale. Van de acht keerden er vier terug met een medaille. Eén keer goud (Anna), één keer zilver (Kyra) & twee keer brons (Madelief & Jorinus). 

Het gewonnen metaal.
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie