De B t/m 16 jaar
De B t/m 16 jaar Jazzdans Orion

Succesvolle voorronde van het NK voor Jazzdans Orion

4 april 2022 om 10:54 Overig

PUTTEN Afgelopen zaterdag was het tijd voor Jazzdans Orion om te knallen op de voorronde van het Nederlands Kampioenschap. Na twee jaar kon het eindelijk weer en de zaal was dan ook helemaal uitverkocht. Negen dansgroepen reisden af naar Twello om weer stralend in pak, met strakke haren en prachtige make-up hun dansen uit te voeren.

In de middag waren vijf groepen van Orion aan de beurt. De B t/m 13 jaar behaalde een derde plek, de D t/m 9 jaar behaalde een tweede plek en de D 16 jaar en ouder, de C t/m 13 jaar en de B t/m 16 jaar wisten zelfs de eerste plek te veroveren. Wat een topprestatie.

In de avond mochten de overige vier groepen de vloer op. De C t/m 16 jaar en C 20 jaar en ouder behaalden een vierde plek, de A 20 jaar en ouder behaalde een derde plek en de B 20 jaar en ouder wist de tweede prijs mee naar huis te nemen. Iedereen mag ontzettend trots zijn.

Het is nu afwachten of alle groepen tijdens de voorronde voldoende punten hebben behaald voor de finale van het Nederlands Kampioenschap in Ahoy Rotterdam. Over een aantal weken wordt meer bekend, tot die tijd is het heel hard duimen geblazen.

De C t/m 13 jaar
De A 20 jaar e.o.
De C 20 jaar e.o.
De C t/m 16 jaar
De B t/m 13 jaar
De D t/m 9 jaar
De B 20 jaar e.o.
De D 16 jaar e.o.
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie