Flyer theater
Flyer theater Sandra Brunings

Jazzdans Orion gaat voor het eerst naar het theater

24 juni 2022 om 09:55 Overig

PUTTEN Jazzdans Orion gaat voor het eerst naar het theater.

Eindelijk is het zover. Jazzdans Orion houdt voor het eerst haar eindshow in het theater. Het Schaffelaartheater in Barneveld vormt het perfecte decor voor een spetterende show. Dit is een lang gekoesterde wens die nu in vervulling gaat. Drie jaar geleden waren hier al sponsoren voor gevonden, maar door de coronamaatregelen moest het idee uitgesteld worden. 

Alle voorbereidingen zijn inmiddels getroffen en aankomende zaterdag 2 juli gaat het dan echt gebeuren. Het programma bestaat uit twee shows, die gelijk zijn aan elkaar:

Show 1 wordt gehouden op zaterdag 2 juli van 12.30 uur tot 15.00 uur.
Show 2 wordt gehouden op zaterdag 2 juli van 17.00 uur tot 19.30 uur.

Alle dansers laten in totaal twee dansen zien, hun wedstrijd- en demodans. De demodans staat in het teken van ‘Glitter and Glamour’, het thema van dit jaar. De spanning is goed te voelen bij de leiding en de dansers, maar het zal een geweldige eindshow worden. Belangstellenden die hierbij aanwezig willen zijn kunnen kaartjes reserveren bij het theater. Er zijn nog plaatsen beschikbaar. Ga snel naar de website van het Schaffelaartheater en reserveer kaartjes voor een van de shows.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie