Het team van JO19-1 van SDC met geheel rechts hoofdtrainer Gert Visscher, assistent-trainers Khalid Kasmi en Erik Liibaan en teammanager Marnix Lubbertsen en op de voorgrond de vijf sponsoren met hun eigen op maat gemaakte en ingelijste wedstrijdshirt.
Het team van JO19-1 van SDC met geheel rechts hoofdtrainer Gert Visscher, assistent-trainers Khalid Kasmi en Erik Liibaan en teammanager Marnix Lubbertsen en op de voorgrond de vijf sponsoren met hun eigen op maat gemaakte en ingelijste wedstrijdshirt. Foto: Heidi Bos-van Wyk

Voetballers SDC Jo19-1 ontvangen kledingpakket

11 februari 2024 om 13:49 Sport Deel je nieuws

Afgelopen zaterdag 10 februari hebben de voetballers en staf van de JO19-1 van SDC hun sponsoren bedankt voor het ontvangen kledingpakket.

Door een gezamenlijke inspanning van Renzo Looijen dienstverlening (tevens speler van het team), tegelzettersbedrijf Looijen, dak- en gevelreinigingsbedrijf M. van Batenburg, softwarebedrijf VAIBS en parfumerie Equivalenza heeft iedere speler een poloshirt, een inloopshirt en een jas mogen ontvangen. Naast het spelen van de wedstrijden, stralen de spelers ook uniformiteit uit bij de trainingen, zelfs bij koud en regenachtig weer. Marnix Lubbertsen, teammanager, bedankte namens de staf en het team alle sponsoren waarna iedere sponsor een speciaal gemaakt ingelijst shirt overhandigd kreeg.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie